Hoe?

U kunt vrijblijvend contact opnemen met de secretaris van In Between. Dat kan per mail of per telefoon. U laat weten wat de aard van uw vraag is. Met de secretaris komt u tot een afspraak wie van de interim predikanten en kerkelijk werkers met u in gesprek gaat. U kunt ook afspreken dat meerdere interim pastores met u contact opnemen, zodat u kunt kiezen als in een sollicitatie procedure.

Ook zonder tussenkomst van In Between kunt u contact opnemen met enkele van onze interim pastores. Hun adresgegevens en een korte beschrijving vindt u bij gezichten.

Met de interim pastor van uw keuze komt u tot een voorlopige afspraak. In Between is dan voorlopig niet meer in beeld. De interim pastor gaat dieper in op uw vraag, zal om nadere gegevens verzoeken en komt binnen twee weken met een voorlopig voorstel. In dat voorstel staan doel, termijn, werkwijze en verwachtingen ten aanzien van de tijdelijke inzet van de interim en verwachtingen ten aanzien van de gemeente.

Over dat voorstel gaat u in gesprek, en als u het met elkaar eens wordt, sluit u een contract. Als u er niet met elkaar uitkomt, neemt In Between contact met u op. Dit gebeurt hoogst zelden, maar het is een mogelijkheid. Dan wordt besproken waar het probleem zit, en of een andere interim pastor wel kans op een vruchtbare samenwerking zou kunnen bieden. Dan volgt dezelfde procedure en als u er samen uitkomt sluiten u en de interim pastor een contract.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s